petek, 24. oktober 2008

Nova škatla z rožicami


Že nekaj časa sem imela prazno škatlico, mislim da je bilo od ferrero roche (mislim, da se tako napiše?), in nisem vedela kaj naj z njo. Ker rada izdelujem nakit in nimam primerne škatlice oz. prostora kam bi dala narejeni nakit, sem se hitro spomnila, da to škatlico pretvorim v prelepo škatlico z vrtnicami, ki mi bo koristila za shranjevanje mojega nakita!
V glavnem, dela sem se lotila tako, da sem na škatlo polagala mavčne trakove, nato pa z mokrim čopičem šla čez ( morala bi mavčni trak narezati na trakove in jih dati za sekundo v vodo, pa se mi je zdelo, da je lažje iti čez s čopičem)! Ko se je mavec posušil, sem gor položila že prej izrezane rože! Uporabila sem medij za servetkanje, točneje od DecoArt- Servietten-Kleber, se pravi to je lepilo za servetke. In nastala je taka lepa škatlica! Za še eno tako škatlico imam naročilo, ampak prvo je treba pojesti vse sladkosti, ki jih nudi ferrero!

3 komentarji:

Tulpika pravi ...

Kakšna luštna šatulja je nastala :) Pa ta ideja mi je tudi superca, da si uporabila mavčne povoje. Pa še zaščitena je škatlica pred udarci, veliko boljše, kot če bi jo samo s papirjem oblepila.
Že čakam drugo. Pri meni ne bi bila največja ovira pojesti čokolatine :)))
LP, tulpika

Moni pravi ...

Hvala tulpika, saj tudi pri nas ni problem pojest čokoladne sladkosti! Lp, Moni

storyteller pravi ...

Tale tvoja škatla za nakit bi šla pa super zraven moje verižice, ki sem jo naredila za prijateljico! :) Končno spet nekaj made by me na mojem blogu ;)