četrtek, 11. december 2008

Kak dan

Ojoj kak dan je danes, turoben, mračen, mrzel,... Že celo noč pada tale dež, nič lepega ne bo prinesel, čeprav pravijo, da po dežju posije sonce, kaj še! Saj napovedujejo sneg!!!
Ker je včeraj tudi deževalo, sem naredila na hitro še 3 nove čestitke, saj prazniki se hitro bližajo!


Vidim, da so spet slabe slike, pa saj se vidi! Kot vedno osnova je
bel šeleshamer, podlaga je zelen kolaž papir, ter moder karton. Smrečica je nalepka, ki sem jo kupila v Spar-u, ter naštancala sem še snežinke, ter jih prilepila, da ni bila čestitka prazna sem dodala še trakec! A sem skoraj pozabila ob robu zelenega in modrega papirja sem s sakura pisalom malo okrasila( se ne vidi dobro)! :(



Druga čestitka se mi zdi, da je malo preveč pisana!
No pa kaj čmo, tudi take morajo biti, a ne! Tudi ta ima osnovo
šeleshamer, ter kolaž papir (oranžen in zelen), trak, ki sem ga zalepila je kupljen v Kik-u, snežinkice so nalepke in so kupljene v Spar-u. Kvadratke sem izrezala iz zaloge, ki sem jo dobila preko
bombončka od Leonie! Tako sem malo sestavljala in naredila, kar
lepo čestitko, vem da nisem dobra kot ostale blogarce, saj sem šele začetnik, pa še vseh tistih pripomočkov nimam! Tako moram improvizirati, sama odrezati,... Ko bo čas si bom pa kupila tudi jaz vse potrebno, samo pridna moram biti! :)


In še tretja čestitka, ki je narejena za mojega, ki jo bo odnesel v službo!
Osnova je šeleshamer, spodaj sem zalepila zelen kolaž papir in nad tem sem dala potiskani prozorni papir. Ta je kupljen v Lidl-u, da sem še polepšala čestitko sem naredila še par zarez in napeljala moder trakec in zavezala. Na zeleno podlago sem prilimala še bel kos papirja in napisala SREČNO 2009!

Še par jih moram naresti in lahko jih bom poslala!

6 komentarjev:

Rach pravi ...

beautiful creations. thanks for sharing. hugs rachxx

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Moni, lepe čestitke. Meni so pa včasih prav pisane najbolj všeč, ker nekako prekinejo tisto rutino božičnih barv. :)Lidlov papir rules! :)
Lp, Nataša.

Moni pravi ...

Hvala! Lp, Moni

Jo pravi ...

Great cards! It is very cold in the UK but no rain which makes a nice change!

Bev pravi ...

Wonderful cards .. and jewellery !!

hugs Bevx

Jose pravi ...

Lovely cards